Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چند سالی است با توسعه یافتن و همه‌گیر شدن استفاده از تلفن‌های همراه، کاربران برای انجام بسیاری از کارهای روزمره خود از گوشی‌های موبایل استفاده می‌کنند. یکی از مورد استفاده‌ترین نرم افزارهای موجود در تلفن‌های همراه، نرم افزارهای مسیریابی هستند که محبوب‌ترین آن‌ها نرم افزار گوگل مپ بوده و به صورت پیشفرض روی تمامی گوشی‌های اندرویدی نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شرکت گوگل به تازگی اعلام کرده است که قابلیتی جدید به این نرم افزار اضافه خواهد شد که به وسیله آن کاربران می‌‎توانند بدون نگرانی از تلفظ غلط نام اماکن موجود در کشورهای خارجی، از گوگل مپ بخواهند تا نام درست آن مکان را به زبان مادری کشور مقصد اعلام کند.

همچنین به تازگی تصویری متحرک از گوگل مپ منتشر شده است که نشان می‌دهد کاربران هنگامی که در این نرم افزار باشند و قصد استفاده ترجمه متنی را داشه باشند، می‌توانند بدون خروج از Google Maps از نرم افزار Google Translate استفاده کنند. همچنین کاربران می‌توانند پس از ترجمه، از Google Translate بخواهند تا متن ترجمه شده را برای آن‌ها بخواند؛ این قابلیت صرفا در هنگام مکالمه به کاربر کمک خواهد کرد.

شرکت گوگل اعلام کرده است که این ویژگی جدید در ماه جاری در دسترس کاربران دو سیستم عامل iOS و Android قرار گیرد. همچنین بر اساس جزییات منتشر شده از این قابلیت جدید از سوی گوگل، ویژگی جدید گوگل مپ فعالیت خود را با پشتیبانی از زبان‌های کانتونی، فرانسوی، ژاپنی، کره ای، ماندارین، اسپانیایی، روسی و چند زبان دیگر که در کل شامل ۵۰ زبان خواهد شد، آغاز خواهد کرد. باید انتظار داشت که گوگل به مرور زمان زبان‌های بیشتری را به قابلیت جددی این نرم افزار اضافه کند.

بیشتر بخوانید: احتمال تعلیق سیستم مالی اپل به دلیل جنسیت‌گرایی در محدودیت‌ اعتباری اپل کارت

با این حال اطلاعات بیشتری از نرم افزار مذکور در دسترس نیست و باید تا زمان در دسترس قرار گرفتن این نرم افزار برای مشخص شدن جزییات کامل آن صبر کرد.

انتهای پیام/

گوگل مپ نام اماکن دیدنی را تلفظ می‌کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوگل گوگل مپ بروزرسانی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت:در ویدیویی که از این گفت‌وگو منتشر شده، مجری بی‌بی‌سی فارسی سؤالات خود را از کاغذ می‌پرسد و خبرنگار بی‌بی‌سی جهانی نیز از روی کاغذی که در مقابلش قرار دارد پاسخ سؤالات مجری را از رو می‌خواند و سپس مترجم، پاسخ‌ها را به زبان فارسی برگردان می‌کند!

این درحالی است که نویسنده گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی، در این گفت‌وگو اذعان دارد که اسناد ادعایی در گزارشش، گاف‌ها و تناقضات متعددی داشته است. وی همچنین از پاسخ به این سؤال که اسناد از کجا به دست بی‌بی‌سی رسیده، طفره می‌رود.

پس از انتشار ویدیوهای این گفت‌وگو، یک کاربر فضای مجازی درباره آن اظهار کرد که بخش فارسی BBC آمد ابروی بخش جهانی را درست کند، چشمش را هم کور کرد! برخی دیگر از کاربران فضای مجازی تدارک چنین مصاحبه‌ای را شراکت بخش فارسی BBC با پروژه دولت انگلیس برشمردند.
این کاربران همچنین معتقدند که جعل چنین گزارشی نه تنها به‌خاطر پروژه تبلیغاتی علیه ایران در اثنای درگیری‌های غزه بوده بلکه ارجاع این مأموریت به بخش BBC جهانی بدین خاطر صورت گرفته است که کلیه رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین به عنوان بازتاب‌دهنده این گزارش در پروژه مشارکت کنند. چرا که اگر بخش فارسی BBC این گزارش را منتشر می‌کرد، به دلیل اختلافات موجود میان شبکه‌های فارسی‌زبان (علی‌الخصوص BBC و اینترنشنال)، احتمال پوشش ناکافی پروژه از سوی سایر فارسی‌زبان‌ها بالا می‌رفت.

پمپاژ دروغ به نفع پلیس امریکا
گزارش جعلی و سندسازی بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با نیکا شاکرمی علاوه بر کاربران ایرانی، واکنش کاربران خارجی شبکه‌های اجتماعی را هم در پی داشت. این کاربران با اشاره به سندسازی بی بی سی، از این رسانه انگلیسی خواستند که به جای دروغ پردازی علیه ایران به پوشش سرکوب دانشجویان دانشگاه‌های امریکا توسط پلیس این کشور بپردازند و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را به تصویر بکشد. این کاربران معتقدند که شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی برای به حاشیه بردن اقدامات ضد حقوق بشری پلیس امریکا، دست به دروغ‌سازی علیه ایران زده است.
دو روز از انتشار گزارش بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با مرگ نیکا شاکرمی می‌گذرد. به رغم اذعان بخش فارسی این رسانه به سندسازی، بی‌بی‌سی درقبال انتقادات و مطالبه کاربران برای ارائه اسناد اصلی سکوت کرده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901963

دیگر خبرها

  • یکی از قابلیت‌های اسپاتیفای بی‌سروصدا پولی شد
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟