Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ویژگی محدودیت سرعت به رانندگان کمک می‌کند تا با خیال راحت رانندگی کنند و از محدودیت سرعت صرف نظر از جایی که هستند آگاه باشند و اطمینان حاصل کنند که جریمه نمی‌پردازند. این یک ویژگی داخلی برای هر دو نسخه اندروید و iOS برنامه در دسترس است.

ویژگی محدودیت سرعت گوگل مپ به این صورت کار می‌کند که اگر تشخیص دهد از محدودیت سرعتی که تنظیم شده فراتر رفته اید، به شما اطلاع می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به شما امکان می‌دهد به جای نظارت مداوم بر سرعتی که در آن رانندگی می‌کنید، روی رانندگی تمرکز کنید.

در حال حاضر، این ویژگی در همه بازار‌های جهانی در دسترس نیست، اما به تدریج در کنار چند بازار دیگر در هند نیز عرضه شده است. پیش از این، گوگل در سال ۲۰۱۹ از ویژگی سرعت سنج روی صفحه استفاده کرد که سرعت حرکت کاربران را نشان می‌دهد. اکنون، به کاربران اجازه می‌دهد تا محدودیتی به آن اضافه کنند تا از آن مطلع شوند. قابل ذکر است که در کنار مقصد و سایر جنبه‌ها اضافه خواهد شد.

نحوه تنظیم محدودیت سرعت در Google Maps

برای دریافت این ویژگی محدودیت سرعت، باید برنامه Google Maps را به آخرین نسخه از به روز کنید. برای تنظیم محدودیت سرعت در Google Maps مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله ۱: باز کردن نسخه به روز شده Google Maps در تلفن هوشمند.

مرحله ۲: روی نماد نمایه یا حروف اول خود در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.

مرحله ۳: به تنظیمات بروید.

مرحله ۴: اکنون به پایین رفته تا تنظیمات Navigation را پیدا کنید.

مرحله ۵: روی تنظیمات Speed Limit کلیک کنید.

مرحله ۶: در اینجا باید به پایین اسکرول کنید تا گزینه Driving را دریافت کنید.

مرحله ۷: محدودیت سرعت و سرعت سنج را روشن کنید.

می‌توانید به صفحه اصلی Google Maps بروید از این به بعد اعلان‌های محدودیت سرعت را دریافت خواهید کرد

منبع: نبض فناوری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوگل مپ اخبار فناوری محدودیت سرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد

نصیریانی رئیس هیئت مدیره شرکت فناور گفت: روزانه ۲۰۰ تن نخ در این شرکت تولید می‌شود که اکنون با بهره گیری از روش دانش بنیان، دارای ویژگی ضد باکتری هستند.

وی افزود: نخ‌های آنتی باکتریال با نانو ذرات اکسید روی به هر دو روشِ افزودن حین ذوب ریسی و افزودن به روغن تکمیل تولید می‌شود و در نتیجه ماندگاری بالاتر نانو ذرات در بافت پلیمر خواص منسوجات تهیه شده به این روش تا مدت طولانی تری باقی می‌ماند.

نصیریانی اظهار داشت: نخ‌های ضد میکروب قابلیت شست وشو بدون کاهش اثر و جلوگیری از بوی نامطبوع این محصولات را برای استفاده در تولید فرش ها، روفرشی ها، و همچنین تولید البسه و پوشاک مناسب کرده است.

رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی تولید نخ در یزد گفت: نانو ذرات اکسید روی علاوه بر خواص آنتی باکتریالی و ضد قارچی و به طبع آن کاهش بوی نامطبوع، همچنین سبب بازتاب نور می‌گردد و به همین دلیل مقاومت منسوجات را به پرتو یووی افزایش می‌دهد. این ویژگی می‌تواند از بدن انسان در مقابل این پرتو‌ها محافظت کند.

نصیریانی افزود: نانوذرات اکسید روی به دلیل سمیت کمتر و پایداری بالاتر جز بهترین انتخاب‌ها برای تولید نخ ضد باکتریال است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن